Κατόψεις

Η Ethereal Hall είναι μια καινούργια, υπερσύγχρονη αίθουσα δεξιώσεων στη Θεσσαλονίκη μέσα στον χώρο του Royal Hotel Thessaloniki.

Η Ethereal Hall είναι μια καινούργια, υπερσύγχρονη αίθουσα δεξιώσεων στη Θεσσαλονίκη μέσα στον χώρο του Royal Hotel Thessaloniki. Πρόκειται για έναν χώρο με δύο αίθουσες, την κεντρική της Ethereal και την Oval. Η κεντρική αίθουσα της Ethereal μετατρέπεται σε μερικώς εξωτερική αίθουσα τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς ανοίγει η οροφή κατά το ήμισυ. Είναι ιδανική για κάθε ειδική περίσταση και ενδείκνυται για παρουσιάσεις, meetings και workshops. Η Οval είναι επίσης μια αίθουσα με άψογη φωτορύθμιση ιδανική για meetings και παρουσιάσεις. Τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και τους χειμερινούς οι δύο αίθουσες είναι ιδανικές για τη διοργάνωση του συνεδρίου σας στη Θεσσαλονίκη.

Food menu

H Ethereal Hall και το Royal Hotel Thessaloniki προσφέρουν πολλαπλές επιλογές τόσο σε σερβιριστό menu όσο και σε μπουφέ.

Ειδικότερα προσφέρονται τρεις επιλογές για menu και τρεις επιλογές για μπουφέ. Ωστόσο ο κάθε ενδιαφερόμενος για τη δεξίωση του μπορεί να συνδυάσει τις επιλογές που παρέχονται και να διαμορφώσει ένα προσωπικό μενού. Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι χάρη στον ικανό μας chef και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ethereal, που διαθέτουν δύο κουζίνες με εσωτερικό ασανσέρ, η εξυπηρέτησή σας γίνεται εύκολη υπόθεση.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση που τόσο καιρό ονειρεύεστε και σχεδιάζετε. Μαζί θα κάνουμε την καλύτερη ομάδα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στην Ethereal Hall δημιουργούμε εμπειρίες.

“Η δεξίωσή του γάμου μας στον πολυχώρο δεξιώσεων Ethereal Hall, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για εμάς. Εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό, άψογο service και μια θέα στον Θερμαϊκό κόλπο που σε ανταμείβει στο έπακρον.”

“Όταν συγκεντρώνεσαι σε έναν χώρο δεξιώσεων με όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους, νιώθεις χαρά και ευγνωμοσύνη. Η Ethereal Hall κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο σημαντική χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και το γιορτινό σκηνικό της. Να θες να ξαναπαντρευτείς είστε!”